РУДИ коли и беси за последно! Отстрани областните управители на София и Плевен (видео)

Вчера (22.06.2022 г.) са били отстранени областните управители на София и Плевен. Това научихме от самите тях, докато участваха в протеста „Да отзовем предателите“, организиран от ПП „Има Такъв Народ“.

Областният управител на област София Иван Кючуков и областният управител на област Плевен Иван Янчев са били освободени от своите постове с решение на Министерски съвет на Република България.

Освобождаването им се е случило след заплахите на отцепилия се от парламентарната група на „Има Такъв Народ“ Радостин Василев.

Може да ги чуете е следващото видеоинтерво:

На 21.06.2022 г. областните и зам.областните управители от квотата на ПП “Има такъв народ” излязоха с обръщение към българските граждани, че не се страхуват, а уверено следват съдбовната си кауза! „Не трябва да бягаме от всичко ценно, което ни е завещала нашата история, а да го отстояваме, за да го има нашето отечество“, пише още в изявлението.

Явно публичната подкрепата към ПП „ИТН“ допълнително е подразнила Радостин Василев, за да предпиеме светкавични действия по отсраняване на Иван Кючуков и Иван Янчев.

Самият Василев преди дни излезе с лъжлива информация, че петте структури в Плевен, Пордим, Левски, Кнежа и Долни Дъбник напускат партията, защото подкрепят него и независимия вече депутат от 15-ти МИР – Плевен Деян Петков.

Плевенските структури опровергаха това:

Декларация на ИТН-Плевен

И всичко това се случва, защото, ако не подкрепяш действията на правителството, макар и грешни, значи си част от мафията. Ако говориш истината, която не се харесва на управляващите, отново си част от мафията.

Съгласявай се с всичко казано и направено от управляващите, без значение кои са, за да не си част от мафията или ще бъдеш отстранен!

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.