Политкоректен бой си спретнаха ПП и Възраждане (снимки+видео)

Депутатите се сбиха навръх „Деня на детето“, пред очите на децата, докарани на балконите на Народното Събрание, за да видят елита на нацията

Повод за разправията станаха думите на Искрен Митев към Костадин Костадинов, когото нарече Копейкин.

Според председателстващия заседанието Вигенин, думите не са били пряко адресирани към Костадинов, но същият вече разпознал се под прякора, отиде принего да се оплаче с думите:

„Този тъпак, ако не се извини, ще му разбия носа!“

На връщане се изпъчи пред седналия Митев в стил ти знаеш ли кой съм аз, а Митев го хвана за,.. вратовръзката.

Депутатите се хвърлиха да ги разтървават.

Може да бъде изображение с 8 души, седнали хора, изправени хора и костюм

 

Може да бъде изображение с 9 души, седнали хора и костюм

„Днес е денят на детето и мисля, че не беше най-добрият момент да се разиграе тази сцена в Народното събрание, на която всички станахме свидетели”, каза депутатът от ПП по-късно от парламентарната трибуна.

„На първо място искам да поднеса извинения на децата, на зрителите, които станаха свидетели на тези грозни прояви, в които и аз взех участие, и разбира се, да се извиня, ако по някакъв начин моето поведение е допринесло тази агресия да се разпространи по този начин”, заяви Митев.

Той коментира, че за него е притеснително, че Костадинов се е разпознал в думите от трибуната по време на дебата. „Той тръгна към мен, тръгна да ме обижда, аз просто исках да му оправя вратовръзката, но явно по друг начин е изглеждало”, разказа Митев. По думите му, всеки достоен човек трябва да избягва да се държи по този начин.

Скъпи деца, не се прави така! Всичко, което видяхте днес от тези двама български „мъже“ е всичко онова, което вие не трябва да правите, когато пораснете!

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.