Новият филм за Джеймс Бонд с рекордни приходи от 113 млн долара само за 3 дни от премиерата си

Новият и последен филм за легендарния агент 007 от поредицата за “Джеймс Бонд” счупи всички рекорди за най-бързи приходи само 3 дни след премиерата си събирайки рекордната сума от 113 млн долара. Това превръща холивудската лента в първата подобна, която успява да събере тази сума за толкова кратко време, имайки предвид, че няма да се появи на най-големия пазар – китайския.

Тази част от поредицата за Бонд надмина по успех предишните части “Skyfall” и “Spectre” в цялата 59-годишна история на поредицата, Мнозина вярват, че тази част за чаровния и опасен агент е в състояние да върне пълноценно хората обратно в киносалоните след дългия локдаун.

Колите на Джеймс Бонд са не само добре бронирани, но и са мечтата за всеки таен агент

 

Друг от блокбастърите на годината “Venom: Let There Be Carnage” удари приходи от 90 млн долара, което показва, че макар и бавно зрителите се връщат в салоните привлечени от качествените трейлъри и желанието за социални контакти.

Режисьор на филма е Кари Джоджи Фукунага, а в лентата взимат участие известни личности като Леа Сейду, Рами Малек и Лашана Линч.

Следващите две премиери на филма ще дадат отговор до колко хората имат желание за кино. Още утре (8 октомври) филма излиза на голям екран в САЩ, а в Китай излиза на 29 октомври.

Освен, че е най-дългият от поредицата (цели 2 часа и 45 минути), филмът стартира с масови прожекции в Обединеното кралство излъчвайки се в над 772 кина с над 9000 прожекции дневно.

 

За Даниел Крейг това е пето участие в поредицата за Бонд

Даниел Крейг боготвори Ливърпул и Клоп. Заради Юнайтед майка му дори се скарала на Фърги - Webcafe.bg

Филмовите специалисти поставиха оценка “много добър” на филма, но някой не спестиха и критиката си, че филмът не оправдава напълно времето си от 163 минути.

Остава отворен въпросът дали филма ще счупи рекорда на “Skyfall” в Щатите, имайки се предвид, че все още всеки 5-ти киносалон там е затворен.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *