Орлин Павлов представи „Див Рай“ (видео)

Орлин Павлов – Див Рай, това е новият сингъл на изпълнителят. Видеоклипът бе промотиран онлайн в канала на Вирджиния Рекърдс.

Сериалът „Пътят на честта“ на NOVA се превръща във вдъхновение за новата му песен. Текстът е дело на Росен Кукошаров. Музиката е създадена от чуждестранен инди екип, част от който са финалистът от седмия сезон на American Idol – David Hernandez, шесткратният носител на награди Emmy – Edward Wohl и талантливият продуцент Daniel Braunstein.

„Много съм щастлив, че NOVA телевизия и „Вирджиния рекърдс“ отидоха в тази посока да има саундтрак и песен към сериала. Вече чухме първата песен на Михаела Маринова „Сериал“, която е много хубава и се радвам, че аз също мога да изпея песента „Див Рай“. Силни аплодисменти за Виктор Чучков, както и за целия екип, който направи страхотния клип. Също така за продуцента Сашо Христов и за оператора Боби Славков. Получи се интересен клип, в който по някакъв начин може би издаваме какво ще се случи малко по нататък в сериала, но истината е, че само загатваме… Заснехме го за един ден, като започнахме снимки в 4 сутринта. Песента е създадена от страхотен международен екип от продуценти, които имат 5-6 награди „Еми“. Текстът е на Росен Кокошаров, а от българска страна ме подкрепиха „Вирджиния рекърдс“, разяснява артистът подробности за създаването на песента и снимките за клипа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *