Азис и Алекс отново на панела в „Маскираният певец“, ясни са и другите

Марта Вачковa, Алекс Раева, Азис и Владо Пенев ще влязат в ролята на детективи в третия сезон на „Маскираният певец“

 

Азис, Алекс Раева и Владо Пенев вече са познати на зрителите като панелисти от предишното издание на „Маскираният певец“. В третия сезон на най-мистериозното риалити се присъединява и обичаната българска актриса Марта Вачкова.

Четиримата ще имат тежката и забавна задача да опитат да разгадаят уликите, да познаят движенията и гласовете на маските и да дават своите предположения кой се крие в мистичните костюми. Днес в 20:00 по NOVA те ще се запознаят с новите герои, ще чуят първите им изпълнения и ще изкажат своите съмнения за 14-те скрити звезди.

„За мен е истинска радост и чест да стана част от Панела на „Маскираният певец“. Това е най-позитивното и семейно предаване, а също така любимо на най-малките зрители, което е прекрасно. Задачата ще е много забавна и сложна, защото тук всички звезди, скрити под маските, ще дадат най-доброто от себе си, за да ни заблудят възможно най-дълго“, споделя най-новият член на Панела – Марта Вачкова. В миналия сезон тя бе гост-панелист в едно от предаванията. Актрисата допълва, че с Алекс, Владо и Азис са близки приятели, което със сигурност ще ги направи и страхотен екип.

Какви ще са първите предположения на Панела? Какви песни са избрали маските за премиерното си излизане на сцената? Какви са имената на маските? Ще има ли близки догадки на Марта Вачкова, Алекс Раева, Азис и Владо Пенев още в първото предаване или маските ще опитат успешно да ги заблудят и да ги хвърлят към грешни размисли? – ще разберем днес от 20:00 по NOVA.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *