ЕКСКЛУЗИВНО! БГ мрежа ви представя Huawei MatePad 11

Вече в България е наличен новия таблет от семейството на Huawei, който е базиран на новата операционна система HarmonyOS 2, който идва в комбинация със стилус и клавиатура и го превръща в идеалния лаптоп – лек, тънък и навсякъде с вас.

Създадената нова операционна система доказа, че американските санкции по никакъв начин не са притеснили южнокорейския гигант и те дават сериозна заявка за достойно присъствие в този сегмент, с което определено ще зарадват привържениците на марката.

Huawei Mate 11 вече е в България

  1. Хардуер и екран

За безпроблемната работа на таблета се грижи мощният Qualcomm® Snapdragon™ 865 процесор, 6GB RAM, 128 GB ROM, батерия с капацитет от 7.250 mAh и Wi Fi 6 свързаност. Таблета разполага с 11- инчов IPS дисплей с резолюция 2500×1600 и честота на опресняване на екрана от 120 Hz за безупречно визуално изживяване, както и така характерния за марката стилус HUAWEI M. Специално е проектират с бърза реакция с латентност от 2ms, което осигурява същото изживяване все едно пишете върху лист хартия, както и предна и задна камера.

Таблета разполага с FullView дисплей с резолюция  от 2560 x 1600 пиксела и е първият, който поддържа честота на опресняване на дисплея от 120Hz. Това позволява на потребителите да получат детайлни картина, а игрите ще ги пренесат в един различен свят, а страници и документи ще се зареждат мигновено на екрана.

Цветовата гама е 16,7 млн цвята, което прави цветовете живи и детайлни.  За таблет от този клас той съдържа задължителната технология за предпазване на очите от вредната синя светлина, както и опция, която елиминира трептенето.

В хардуерно отношение таблета използва чипа Qualcomm Snapdragon 865 5G, но тук ядрата са разположени необичайно. Ако в нормалните 8 ядрени се разделят на по две двойки, то тук единичното ядро работи на тактова честота 3.1 GHz, поддържан от три двойки 2.42 GHz ARM Cortex-A77 ядра, които увеличават производителността при нужда. За по-ежедневна работа се грижат 4 ядра ARM Cortex-A55 от скорост от 1,8 GHz.

  1. Интуитивен десктоп

Работното пространство в новото поколение таблети от серията HUAWEI MatePad 11 дава възможност потребителите да организират работното си пространство чрез нов и интуитивен потребителски интерфейс. Лентата в долния край показва най-скорошните и най-често използвани приложения. На ваше разположения е богата гама от уиджети, които позволяват потребителите да използват определения функции на приложенията, но без самите приложения да са стартирани. Естествено тези уиджети могат да бъдат разположени по желание на потребителя из целия екран.

  1. Лесно свързване между PC и таблет

Таблета поддържа мултиекранно взаимодействие с компютър, като са налични три различни режима на работа.

  • Огледален режим (Mirror)

Позволява на потребителите да прожектират изображение върху екрана на таблета директно от компютъра, като с помощта на помощната писалка може да използвате таблета за нахвърляне на бележки.

  • Разширен режим (Extend Mode)

При този режим потребителите могат да използват таблета като втори екран на личния си компютър, използвайки по този начин по-голямо работно пространство.

  • Иновативен режим (Collaborate Mode)

Този режим има интересната особеност, че дава възможност за връзка между платформите на Windows и HarmonyOS. Така потребителите могат да прехвърлят само с един пръст цялото съдържание от текст, изображение и документи между свързваните устройство.

Huawei Mate 11 вече е в България

  • Режим Multi-Window

Както подсказва името при него потребителите имат възможност да изкарат на екрана до 4 приложения едновременно в два конкурентни прозореца осигуряваща по-добра и разнообразна многозадачна работа между различните приложения.

  1. HUAWEI Smart Magnetic Keyboard и Писалка HUAWEI M-Pencil

Новият HUAWEI MatePad 11 идва в комплект с магнитна клавиатура и стилус, а това е повече от добра комбинация за един мобилен или дори домашен офис, заменящ досадния и обемист компютър. Свързването между клавиатурата и таблета става посредством Bluetooth, като едновременно с това се и зарежда през това време. Благодарение на интелигентната технология таблетът незабавно ще се включи, когато клавиатурата е отворена, и ще премине в режим на заспиване, когато е затворена.

Huawei Mate 11 вече е в България

По отношение на писалката HUAWEI M-Pencil тя идва с прозрачен връх с платинено покритие за удобно писане, ултра-ниска латентност от 2ms и 4096 нива на натиск. Зареждането и сдвояването му с таблета става чрез доближаване до таблета. Таблета разполага и с иновативната функция HUAWEI FreeScript, която превръща ръкописа в машинен текст.

  1. Звук

Като таблет от висок клас HUAWEI предлага уникално изживяване, както при работа, така и при забавление. За превъзходното качество на звука се грижи 4 каналната аудио система, проектирана от специалистите в тази област Harman/Kardon, които знаят много добре колко важно е качественият и кристален звук. Таблета не разполага с аудио жак, но в кутията идва с адаптор, които улеснява използването на любимите ви слушалки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *