ШОКИРАЩО: Циганин преби с бокс жена в автобус в София, тя е с 6 шева на главата

Жена е с тежка травма на главата, след като е пребита от циганин в автобус 111 в Люлин. За инцидента разказа пред Столица.bg синът на пострадалата. Тя е с 6 шева на главата, след като мъжът от ромски произход я ударил с бокс в тила при слизане от автобуса. За нападението потвърдиха от СДВР. Полицията продължава да издирва извършителя, който до момента не е установен.

На 2 август жената пътува в автобус 111 и района на Люлин се обръща към шофьора и го пита, защо повече от половината пътници са без маски, които са задължителни в градския транспорт в София заради епидемията от COVID-19.

Докато разговарят с шофьора, се намесва циганин и започва да я заплашва. Жената възпитано му казва, че не разговаря с него. Автобусът спира на спирка в Люлин и в момента, в който тя е на стълбите да слезе, циганинът с бокс я ударил отзад в главата, в тила. Жената пада на земята с кървяща глава, а извършителят бяга.

Случаят е заснет от камерите за видеонаблюдение в автобус 111, а записите са предадени на IX РУ-СДВР, на чиято територия е извършено престъплението.

Първият и единственият, който помага на пострадалата жена е шофьорът на автобуса. Той слиза и отива при падналата жена, обажда се на ЦГМ и вика линейка.

Жената е откарана в болница и е зашита с 6 шева на главата. В момента тя се възстановява вкъщи, но все още е доста изплашена и шокирана от случилото се.

„Към момента няма задържан за случая. Продължава работата по установяване на извършителя“, коментират от СДВР.

 

 

Източник: eurocom

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *